Sunday, May 6, 2012

Believe in your dreams and they may come true; believe in yourself and they will come true.

Helsinki, 9 degrees

Sunday. Radio channel nostalgia. Lunch at mom's. Struggling with my tax form. That's what my candy mint color Sunday consisted of. How about yours?


Today I've been thinking about good self-esteem. Some say good self-esteem comes from understanding one's true inner self. Others say that one should appreciate others.

What do you think is good self-esteem?

6 comments:

 1. You look gorgeous! Such a pretty colour and your blush looks fantastic! As for self esteem, I think both things are true. It's important to understand yourself and appreciate what you have to offer, but it's also important to appreciate other people!
  the-creationofbeauty.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Kauniita kuvia sinusta :) ♥

  Hyvä itseluottamus lähtee itsestä, mutta ei itsekehusta. Ylikorostaminen on..yli-itseluottamusta joka vaikuttaa koppavuudelta, ja voi merkitä enemmänkin huonoa itseluottamusta. Muiden mielipiteet ja kommentit vaikuttavat siihen myös kovasti. Esimerkiksi blogimaailmassa, kun saa kehuja asuista, kuvista yms. tulee parempi mieli - myös itsestään. :) "Minä kelpaan meikittömänä ja näissä kirppiskuteissa" ^^

  Hei ja tervetuloa kesäkaupunkivierailulle tänne Savoon päin uudemmankin kerran ja paremmalla ajalla! Ja ihan jos vaikka shoppailemaan & tapahtumiin ja sen sellaiseen ehtisit niin tulee vielä kattavampi kuva koko citystä, heh. :) Ja jos tykkäät festareista, Jurassic Rock on taas elokuussa. Jos menen itse sinne tänä vuonna, niin ihan "aikuislinjalla" eli enintään kivaa piknikkiä lähialueella ja musiikin rentoa kuuntelua. Ei nuo leirintäalueen teinibiletykset ole oikein mun juttu, ollut ikinä :)

  Aurinkoista viikon alkua,
  terkuin Satu
  Indie by heart

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha mun pitää siis alkaa katsomaan milloin olis jotain mielenkiintoisia tapahtumia sielläpäin! :)

   xxx
   E

   Delete
 3. you look just stunning in these pics. full of self esteem ;)


  xx m

  http://thisishowwerule.blogspot.com

  ReplyDelete